Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista ögonblick

kanske en törnfågelsång
ett skri
en lyckokänsla

det sista ögonblicket
kommer inte smygande
det tar struptag och
anfaller
bakifrån




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 20:47



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Stor vånda,
kramar dig,
önskar
frammana ljus
i mörkret.
2009-09-07

  Bibbi VIP
Mycket smärtsam läsning.
Kramar
2009-09-04

    sunnanvind
Älskade vännen... kramar dig!
2009-09-04

  genni VIP
Orden du skriver säger allt....

Sorgligt, smärtsamt, orättvist....

Det hjälper dig nog inte, men du ska veta att jag tänker på dig,

kram kram kram
2009-09-04

  Sturesdotter
mkt stark
2009-09-04

  Lindalou
Vilken smärta, jag finner faktiskt inte orden... Starkt.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP