Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fullmånens kraftfält blir känslodjupen åtkomliga


Fullmåne

Ibland står sanningen
skriven i smärta

Ibland - som nu
ser jag i eldskrift
det som jag undvikit
nogsamt och länge

Högmod är hårt
plågar själen svårt
Under skalet ylar
det mjuka, levande

Nu stiger jag ner
från min egen piedestal
och blir den jag är...

varken mer
eller mindre




Fri vers av KarinAmanda
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 22:00



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda