Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation

 

Jag har sett kapitulationen i botten av min blick

lagt märke till det ödesdigra i min hållning

  

Jag har noterat de fina linjerna av sorg

förundrat följt dess stumma väg i mitt ansikte

 

Jag har känt doften av mitt nederlag

länge anat det verkningslösa i att göra motstånd

 

Jag har ännu många ensamma nätter kvar

där tankarna kupar händer under tårars väg

 

Jag är märkligt nog ännu en levande varelse

trots att jag för länge sedan dött

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 408 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-04 22:45



Bookmark and Share


    Erika H
Oj... denna tar tag. Vilken ton du hittar och så snyggt du levererar. Riktigt snygga fraser som sätter sig och letar in.

Kapitulation är en titel som sätter handen i handsken.

Jag är berörd. Känslosamt och naket.
Bokmärks. Denna svärta vill jag läsa igen.

Jäkligt snyggt!!!!
2009-09-05

    Marco_
En såå levande text, mitt i ett mörker
2009-09-05

  Carola Zettergren
Aj som den... fast det är väl inget man vill kännas vid... Snyggt!
2009-09-04

  LenaJohansson VIP
för att jag vill, trots
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol