Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen hemma


Duschar i vilt regn
regnrocksfri från tåg till dörr

droppar av lättnad




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-04 22:43



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Naturen kanske förstod behovet att duscha bort universitetsdamm och gammalt mögel...
2009-09-05

  Nanna X
något så ovanligt som en väldans fräsch haiku!
2009-09-05

  korpfjäder
välkommen hem!
antar att du inte direkt svämmar över av lärdom...
fin senryu-haiku... nån sorts blandning!!!
2009-09-05

    © Birgitta Wäppling VIP
en träffsäker beskrivning av hur sensommarregn kan strila fram och ge en oförglömlig hemväg
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå