Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig nu

Lämna mig nu
Bara försvinn
Sluta älska mig
Bara hata mig
Glöm mig nu
För jag tänker glömma dig
Jag vill inte minnas dig längre
Jag vill inte ha dej längre

Så bara lämna mig
Lämna mig så jag kan leva igen
Lämna mig så jag kan älska igen
Bara försvinn




Fri vers av a walk to remember
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 23:27



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember