Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som stod mig närmast

Den som stod mig närmast
har svikit mig
har bedragit mig
har glömt bort mig

Den som stod mig närmast existerar inte längre
i mitt hjärta
i mitt sinne
i mina tankar

Om jag är som död för dig
Är du som död för mig




Fri vers av a walk to remember
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 23:40



Bookmark and Share


    chriz
~påminner mig om en dikt av Neruda.

"Well, now,
if little by little you stop loving me
I shall stop loving you little by little.
If suddenly
you forget me
do not look for me,
for I shall already have forgotten you."
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember