Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger om din skepnad

Målade sånger,
lever,

vi två,
natten styr,

allt,
kyssar,

drömmar,
mjuk sex,
du ville se,

mig,
känna,

allt,
nu,
bevisar kärlek nu,

ser dig andas ut en dröm,
du var alla saningar,

plågades ej av natten,
nära,
andetag,

skepnad,
ler,

vi älskar nu,
skapar,
synteser,

lyser utav smärtans förluster i natten,
dina ögon dödar,

den segervisse ser oss,
trillar runt,
snubblar,

ser din belägenhet,
i mitt hjärta,

din bostad,
evigheten,
du gav ett liv,

allt,
nu,

till mig,
en flicka är du,
sann,

värmen strålar,
ljuset ler mot de enfaldigas hus i nätter,

blommande guld,
de ohörbara saknader som skiljer oss ännu,
de barriärer du mötte i drömmen,

vi,
är ju två,

möts snart här,
nära,
själar vaknar,

evig kärlek löd din dom,
försiktiga andetag möter,

fruktan,
ditt hjärta blöder,
nu vet vi allt,

du ber om älskog,
ser min borttappade själ,

letar syner i en dröm,
värme smälte kylan,
jag äger nu,

din kärlek,
natten ler,

tillsammans nu,
evigheten,

styr




Fri vers av peter markurth
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-04 23:42



Bookmark and Share


  M_Franke
Brännande hett, varmt, känslosamt
2009-09-05

  stenen/ Yv Ericsson
Vackert.
2009-09-05

  LenaJohansson VIP
innerlig och vacker
2009-09-04

  Fånga dagen
Helt underbar den känns
kram ak
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth