Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen och Natten

När Dagen flytt
vad har du då för erfarenheter Mitt Barn
att förmedla till mig Natten?

Jag ska vårda dem ömt
vagga dem till sömns
låta dem komma till ro

För att i Morgon
följa med Dig som insikter

att föra dig framåt
på livets väg




Fri vers av Nic
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-05 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic