Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min far hade då svar på allt. pappas ord i mitt huvud


HELGA VILODAGEN!


Jag tycker det är bättre att jag
klipper gräsmattan en söndag
och går där och tänker på Gud

Än att göra som grannen gör
Sitter där i kyrkan
och reta sig på gräset
som inte blivit klippt




Övriga genrer av Therés
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-10 01:39



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Klok far.. Jag är säker att Gud inte blev arg!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!