Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän har jordens grönaste ögon


Gröna ögon

jag är marinerad
av hans ögon
och bakom långa fransar
finns den värme
jag inte trodde fanns
en Nalle Puh
som precis som jag
oftast står med
hjärtat i handen

vår tid har inte varit
den kommer aldrig
att bli
den förblir min
längtan

de där
förtrollande
gröna ögonen
som marinerar
mig i hans
goda vilja




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-05 09:09



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tack för din generositet
att dela med dig av dina
finaste ögonblick!
2009-09-07

  Bibbi VIP
"de där
förtrollande
gröna ögonen
som marinerar
mig i hans
goda vilja"
Underbar beskrivning.
Applåd!
2009-09-05

  * Ammi *
ja ögonen är ju själens spegel sägs det ibland.
goa rader till en vän! kram
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP