Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns mina drömmar från förr. . . .


Framflyttade positioner

då när vi trodde
framtiden låg
hos oss
då förverkligade vi
dröm efter dröm

idag är min
enda dröm
att hinna möta
min älskade
igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-05 11:26



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mmm,
enkelt
och svårt.
Mycket vackert!
2009-09-07

    sunnanvind
Fantastisk text..bokmärker*!
2009-09-05

  Bibbi VIP
"då när vi trodde
framtiden låg
hos oss
då förverkligade vi
dröm efter dröm"
Känner igen tillståndet från mina lyckliga år innan jag blev ensam.
Idag tankar kommer och tankar går men visst finns längtan där efter återföreningen.
Applåd och bokmärke.
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP