Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att det aldrig är försent för ett äkta menat förlåt


Till min vän Bibbi

kära vän

jag har åsamkat dig smärta
och varit en dålig vän

vill inte förklara mig
det är så futtigt att
försöka komma undan

på sjukhuset bad
sjukhusprästen för mig
och det är hans förtjänst
att jag kom ner på jorden

kära Bibbi
FÖRLÅT




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-05 12:54



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet, så fint .....
2009-09-16

  Gunilla VIP
Det är stort
att förlåta
att be om förlåt!
Jag böjer mig
i ödmjukhet
för din stora själ!
2009-09-07

  Eva Langrath VIP
Försoningens starka ord,
2009-09-05

  genni VIP
Ärliga och fina ord, vackert av dig Ulla, kram
2009-09-05

  Bibbi VIP
Det är min högsta önskan att leva i en total försoning med Dig.
Då Du skrev "vi förlåter varandra" var det som balsam på öppna sår...
Vi behöver inte mer orda om detta utan låta allt sjunka i glömskans hav och bara älska varandra fullt ut. Som jag ser det var det mesta mitt fel och jag brast i visdom men det spelar kanske mindre roll just nu.
"Du och jag" Ulla idag.
Oändligt tack och kram.// Bibbi
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP