Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan decibelvärde

 

 

 

 

jag menar totalt

jag menar globalt

 

hur många ultravioletta

nyutsläppta

finns det inte egentligen

 

hur många kuvöser

står inte tomma

 

det är så jävla enkelt

att bli främlingar

för varandra

 

jag menar totalt

jag menar globalt

 

mot vår vilja

ske Din vilja

 

plötsligt blir det mindre viktigt

 

ändå fortsätter det

att födas krigare

 

ändå fortsätter människor att

ha ett speciellt förhållande

till

domedagar

 

jag menar

djupet i människornas allvar

slutar aldrig

att ge svindel.

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 415 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-09-05 14:38



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Starkt skrivet, hatet växer, mera hat föds, men kärleken måste växa snabbare ..... vi måste kämpa .....
2009-09-16

  Gormsen
För denna text kan jag inget annat än att ge dig min oreserverade applåd! Vilken poet bor det inte i dig MM!
2009-09-12

  Nils Teodor VIP
Mycket stark!
Bra!
2009-09-11

  Rosen VIP
Stark text om det lilla som blir upplyft av det globala...
gör mig eftertänksam.
Tack för den!
2009-09-10

    leelee
Nästan som en predikan. ;-) Slagkraftigt!
2009-09-07

    ej medlem längre
Kände alla för varandra som som jag känner för dina texter-ja då hade vi bara glada träffar,inbjudningar och hjälpsamhet.En och annan dispyt om något trivialt ,språkbruk,semantik ellar något annat som inte ger livet någon färg (min uppfattning).
2009-09-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart fångat.
Gic rakt in i hjärteroten
2009-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då vi
skulle vara ett
som syster och
bror då blir över-
levnaden stor om
nått görs och om
vi på hoppet tror
2009-09-05

  Njord
Du pekar så skarpt och precist i din diktning. Ännu ett mästerverk. Gillar din mörka hoppfullhet,
STRÅLANDE
2009-09-05

  Bodil Sandberg VIP
Helt underbart..en sån utsökt rytm!!och javisst djupt så det förslår och vem gillar inte det..jag älskar det..och kan förstå allvaret men så också bär orden fram en härlig cool känsla..som om:"visst så är det men"..varm applåd
2009-09-05

  aol
så fint du klyver djupet med din fina dikt
2009-09-05

  etthjärtaäralltidrött
Du, alltså du, gör det mindre enkelt att bli främling. All värme!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod