Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen...

vad är det här för värld?

dålig självbild
våldtäkter
sjukdomar
anorexia
självmords tankar
misshandel
depressioner
själv skadande beteende
död



detta och mycket, mycket mer.
vad är det för värld?
och är det nån mening att vara kvar i den?
Jag bara undar?...




Övriga genrer av ingen
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-05 16:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Stark undran, om att finna mening, det är svårt ofta, men inte exakt alltid.
2009-09-19

  porla
ja det är det.
för att finnas där och visa för alla andra som mår piss.
att dom inte är ensamma.

<3
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen