Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner in kroppen och blir rädd

försöker lära mig att känna in kroppen
att lyssna på den
något jag aldrig förut gjort
har jag ont där?
kliar det av apelsiner?
mår jag bra av att umgås med henne?
är jag trött nu?
så nytt så nytt
skriver ner i kalender
som en annan pensionär
märker att jag är tröttare kring ägglossning
behöver sova mer då, mer vila
gråter lätt vid pms och känner mig värdelös
kvällarna tränger ensamheten på
jag mår sämre när jag druckit mycket kaffe
och kan riktigt KÄNNA hur illa nikotinet gör mig numer
och blir piggare efter promenader och filmer då jag får skratta
allt det här borde va självklart
men är det inte för en sån som jag
som inte har känt, inte lyssnat på känslor på så länge
märker annat också, som att jag inte gillar dig längre
skrämmande tanke
jag har inga känslor kvar
tänker; varför är vi tillsammans?
det värsta med att känna efter är
att vad gör man sen av insikten, av allt det man vet?
hur kan man leva som om man inte visste?




Fri vers av Lily E.
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-05 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily E.