Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg alla sanningar inatt


Säg alla sanningar inatt,
om tvivel,

existensen,
om din vetskap - en önskan,
förenad kyla blir till värme,

sanningarna styr nu,
frågor vaknar,

rätt är vi,
i tiden,
de eviga slagfälten,

de utstötta,
de döda,

de som slåss,
de som ser tillsammans,
de varma,

de intellektuella vraken,
älskar du?,

mig,
är det jag,
din dröm,

vara nära i mörkret,
vakna brevid kärleken,

de brända hjärtat i dina händer talar nu,

vill du vara den jag vaknar med imorgon





Fri vers av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-05 21:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....
2009-09-05

  Ulf Lagerholm
"förenad kyla blir till värme" vill jag lyfta fram pga den filosofiska andningen i de fem sammansatta orden

och


"älskar du?,

mig,
är det jag,
din dröm,"

tycker jag om för att det ligger så vackert i munnen när jag läser den högt
2009-09-05

  Yrre VIP
Å..vad mer kan man säga
denna fångade, verkligen!
2009-09-05

  m.ricknell
finaste jag läst av dej .
2009-09-05

  Fånga dagen
otroligt fint skrivet
ak
2009-09-05

  LenaJohansson VIP
fin
2009-09-05

  Katinka VIP
Brutalt vackert! "Det brända hjärtat i dina händer, talar nu". Självutlämnande poesi i sin vackraste form, naket och ärligt.
2009-09-05

  Peter Matsa
Fantastisk ... grym, väcker många tankar och känslor.

Bokmärker...
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth