Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löjligt, rent utav


jag la mig på mitt hallgolv
dånade
ooh
sen började jag skratta

jag har inte slutat än

det är rent av löjligt
vad söt du är




Fri vers av kärleksbarn
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 23:34



Bookmark and Share


  Nioma Trey
Underbar!
Känns i magen. Blir bara så lycklig av att läsa den. Ler upp med hela ansiktet. Vill nästan skratta.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn