Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu börjar det bli tjatigt....04 igen...allt var då, somligt går igen och får mig att gråta...


drömmar som blev vad?

Där bygger vi vårt hem
vid horisonten
Vi rymmer
med vinet pumpande i våra ådror
Vi tar med oss lite ostar
i sanden nära vågornas slut
vi sitter tills solen helt vandrat vidare

Ylmånen i min själ jublar
Glömt hur det var att vara vingklippt
Vingpennornas glans putsat av stolthet
kom ur svindelkärleken till Dig

som dånande trånadsblixtrar
slår mina drömmar ner
där du naken struttar
dina morgonsteg
söker kanske en tröja
som jag gömt för dig

tusen badkarsbilder
underbart ansikte i stearinljussken
bussväntansslagsmål
nattälskog
din doft som stannat kvar i tröjan
lämnat åt mig att sniffa på

ser dig just så på min näthinna nu….
varmrosig på kinderna…bara trosor och tröja på




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Superbra!! Jättevackra formuleringar!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP