Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090906...vemod har många namn..fyllkaja kanske?


Bikt

Jag måste få bekänna
gjort något aldrig förut gjort
Gud, förlåt jag har syndat....

I natt söp jag i kapp med min egen skugga
(p a t e t i s k t)
svepte sprit som det vore vatten
somnade påklädd
i helt fel säng

vimmelkantighetens ånger
(ramlade möbler på min väg)
en ganska ensam morgon
känner dödslukt ur min mun
svettindränkta kläder
(glömde visst ta av)
baksmällans huvudkrona

Klockan är tyst slagen fem
och magen vill vända sig mot mecca




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 15:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
won´t you come back, please hurry. stay for good this time.
saknar dig!
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP