Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt eget bränsle

önskvärda delen av livet
ditt val

intar ynglingars liv
skratt, gliringar, fart, händelser
oavbrutet

i minuter
delar sen lugnet
ögonen vilar i färger

örat hör tystnad
känslor identifieras
i långsamheten

eftervärme sprids
brasan hålls levande
utvalt bränsle

hängmattan söver
närvarons förnöjsamhet












Fri vers av jardan
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan