Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G l ä d j e

men vet du vad att jag såg dig häromdagen och
du var så fin och söt att jag ville ta dig
och ge dig vad jag aldrig fått ge till dig förut
vad du aldrig insett vara mitt innersta jag
är den själ som funnit sitt livs slut
som du så utan avsikt tröstlöst lämnat
i en ovärld av torterande sorg
som så njuter att hålla mig där
du aldrig finns trots mina tankar
om dig som så är det enda jag har
dig i mina drömmar utan att du vet
att du är det enda jag någonsin älskar
att ha i mina tankar och drömmar
att du föralltid är min




Fri vers av Drömkram
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram