Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi övervinner allt - Allt övervinner oss

Våra själar är formade av kärlekens grus.
Våra kroppar är skulpterade av naturens lera.
Själar så nära att andetagen hörs,
kroppar med en avgrund emellan

Ängeln viskar till mig,
två av livets vägar har korsats ikväll

Vet att livet leker med oss
Ty den ena vägen är rak,
och den andra krokig och dann

Än finns hoppet,
ty kartan är inte ritad
Framtiden brinner
Bakgrunden glöder
Vad händer längs livets stig med alla vägar?

Ovisheten är den ledstjärna vi följer,
sagan är den dröm som driver oss.

Om kvällen faller regnet,
vägen blir till en leråker

Nu blir det mer av oss säger du
Jag, jag säger inget.

På morgonen stiger solen,
och vägarna torkar upp

Det blir mer av oss nu säger jag
Nu, nu är det du som är tyst.

Våra själar är en grusväg,
och våra kroppar en leråker
Vi övervinner allt,
och allt övervinner oss,

kram min älskade vän
... din Io




Fri vers av Io
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io