Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=XUrJdf4PbEk

fugees-ready or not




(Van) - maktens arrogans



Om du ska döda mig
gör det rätt, lyckas
med något i ditt liv.

Om jag ska döda
ska du leva inom
ett andetags tid

och jag

misslyckas med att
göra fel, leva

en stund till.

Jag fångar andetag
sippar aldrig mer efter
luft

Manteln sveper mörkret
ger vinden styrka och
själen vingar. Jag finns
inte för dig eller oss.

Vi fanns aldrig.

Åh du mäktiga glömska
ge mig mitt liv åter!

Jag blundar inför minnena
Jag är eftersmaken av mina
tankar. . .

Bittert är kärlekens svarta vin
bägaren är gyllene och de gröna
smaragderna -värdefulla

för någon annan . . .

Ta bägaren fyll den med din spya
Drick!

Blixten oh du mäktiga blixt

Slå mig ner!

Dela mig mitt itu!

Jag och världen

Ser du eken?


Hör du bullret?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-06 22:25



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jag är eftersmaken av mina tankar...snygga bilder...starka känslor
2009-09-07

  © anakreon VIP
"Bittert är kärlekens svarta vin"
Wow!
Carl-Erik
applåderar
2009-09-07

  peter markurth
ja det var starkt
2009-09-07

  Peter Matsa
saknar ord ... så omtumlande och gripande.
vilken stark text.
bokmärkes.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman