Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara rymd...


Klarvaken natt

Klarvaken natt

tystnad råder

inbjuder till att betrakta stjärnbeströdd himmel


Lysande skimrande punkter

briljanter mot den

mörka bakgrunden


Innfattade i enorm valvbåge

ovanför höga mörka berg

högt över vidsträckta slätter


Kärleksplaneten Venus

talar till mig

lyser upp himlen

skimrande ljus


Han kommer ditt hjärta

till mötes...




Fri vers av sulimaa
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-06 23:49



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Vackraste tankar :)
2009-09-07

  Suzy med punkterna
Skönhetens ordpoesi
2009-09-07

  Mr Lindemann VIP
En himmel, en planet, en kärlek
en man,
ett tillfälle då det fann varann
2009-09-07

  kärleks ängel
vackert!!!
2009-09-07

  Fredrik Stillesjö
Hej sulimaa!

Något magiskt är det med denna stjärnhimmel... Har alltid förundras av denna välvda dom. Väl beskrivet, där jag förirrar mig. Hälsar Fredrik
2009-09-07

  Glensan
Jag njuter av varje ord i texten
så himla vacker och välskriven.

Jag får en konstig känsla
när jag läser texten, som
jag inte riktigt kan ta på
men den känns mystisk

Hihi missförstå inte nu
känslan är skööööön
2009-09-07

  Popcorntankar
Öppet hjärta, vackert!
2009-09-07

  Lejonhjärtas poesi
Ljuva kärleksnatt över stjärnbeströdda himlakroppar
2009-09-07

  Junitvillingen
Din text är rena njutningen - wow!!!
2009-09-07

  Lasseman VIP
Åh! när du berättar så här inlevelsefullt.. så är det precis som om jag är DÄR... applåder och kramar..
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa