Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trögt att skriva nu men, jag försöker ändå :-) Vill få proppen av ord att släppa


God natt min älskling

Ditt långa svarta hår kittlar mej lätt på halsen
när du ligger på min långt utsträckta arm

Dina fingertoppar smeker mitt nakna bröst
du flackar lätt med ögonen när du möter min blick

Värmen från den öppna spisen värmer våra kroppar
ljuset kastar siluetter på den vita väggen bakom oss

Dina andetag blir tunga, djupare, dina ögon sluts..
i soffan med en filt somnar du tryggt vid min sida

Din kropp och själ så tätt mot mej, vi andas liv, hopp,
inga ord bryter tystnaden, här känns ord överflödiga

Jag ligger och ser på dej, smeker din mjuka kind,
kysser dej lätt på pannan och säger "god natt"




Fri vers av Glensan
Läst 4535 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-09-07 05:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så härligt skriven.. Jag ryser av välbehag när jag läser, vackert!
2010-02-06

  Makrills
Så vackert, så mycket känslor!!
2009-10-19

  En strimma av guld
Vackra ord och fina ord från en fin människa, du!!!!
2009-10-10

    ej medlem längre
Verkligen vacker beskrivning av glädjen !
2009-10-02

  Karin Rosberg
Väldigt vacker och berörande och bilden är sååå vacker!!
2009-09-22

  Maria T
Underskön romantisk poesi
till värmen från den öppna
spisen
2009-09-07

  Suzy med punkterna
Sååååå underbart vackert!
Om du åstadkommer detta när det är trögt, vad åstadkommer du då när det inte är trögt;=)))
2009-09-07

    ej medlem längre
så varmt och vackert
2009-09-07

  sulimaa
Men vännen...du skriver så man får svårt att andas...inte det minsta trögt ...så underbart vacker text om den underbara kärleken...det är så det ska vara Glenn!!!
2009-09-07

    ej medlem längre
Så vackert att ögonen tåras...
2009-09-07

  Junitvillingen
Vill tillägga att bilden är grym!!! SÅ vacker:-)
2009-09-07

  Junitvillingen
"Morgonstund har guld i mun (mund?)"...vaken tidigt och så får jag syn på denna kärlekspärla till dikt. Du Glensan - fortsätt njut av dessa stunder & känslor, du är värd det många gånger om...jag bara älskar din text och är glad för den situation du befinner dig i.
*Kraaaaam*:-)))
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan