Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma stund som livet rann ur mig


Någonting brast inom
Någonting bröts
Något vitalt
I samma stund som livet rann ur mig
Blodklumpar i toaletten

Jag skrapar mina knän
I försöken att resa mig
Försöker samla ihop
Det som en gång var jag
Sammanfoga de fragment
De skärvor av mitt hjärta
Som skär djupt i mina fötter
Lämnar mig naken
Lite mindre mänsklig
Jag river mitt skinn
För att komma åt det onda
Som gömmer sig
Strax under huden

Någonting brast inom
Någonting bröts
Något vitalt
I samma stund som livet rann ur mig
Blodklumpar i toaletten




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP