Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan fan fan

Fan fan fan
Nej detta är ingen Thåströmteater
Nej han är bara en jävel på att uttrycka sånna saker

Som ensamhet, längtan och ånger
Den mannen kan fan skriva sånger
Men det är just då när jag hör
FAN FAN FAN
Det är just då jag hoppas att jag dör
För
Det gör så jävla ont att det inte är du
Att det jag som sitter ensam och saknar dig nu
Och inte du som saknar mig
Jag trodde aldrig jag skulle älska dig

Jag önskar dig till mig
Jag ger mig till dig
Ger men får ingenting tillbaka
Vad var det där med kaka?
Ta sin bit hit och dit
Fan jävla skit
Jag spottar ut bit för bit

Bitar av ensamhet, längtan och ånger
Kan man köpa kärlek med rabattkuponger?

Fan fan fan




Fri vers av sistersurround
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround