Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kanske borde undvika det här med *harkel* \"kravlöst sex\"


jag vill ha allt

jag ger
hela tiden
små små
bitar av mig

som inte är
bara min kropp

Du kommer snart förstå att jag vill ha mer
än bara
Din




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 644 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-10-10 12:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klart du skall ha
2011-02-10

    tändsochslocknar
oj... jag tyckte mycket om den här, och jag vet så väl den känslan, tack för att du fångar den i ord
2006-11-17

  Eduardo
en till väldigt vacker dikt från dig... kort och koncist... En i sin enkelhet träffande text... *me like*
2005-10-21

  swimsus@gmail.com
Du lyckas blanda det där med ironi och sanning, en naken sådan iförd endast clownnäse stuket. Tilltalande!Tycker om humorn i underrubriken oxå..
2005-10-17

  Martina_T
Ja, det låter sannerligen som om du kanske ska undvika det där med kravlöst.
Inte för att du ställer krav , men för att du kanske skulle vilja?
Du får använda lite kvinnlig list, så har du snart fångat honom.
:-)

Martina
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker