Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Svarta träd
varför står du i vägen
för månen?




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-07 20:08

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en undran som man kan förundra sig över!
2009-09-08

  Monika A Mirsch VIP
För att ge
dig den sömn du behöver
i natten.

Det var som katten!
2009-09-08

    ej medlem längre
En högst berättigad fråga!
2009-09-07

    papillon
Fullödig kanonhaiku, man lyfter på hatten!
2009-09-07

  peter markurth
snyggt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP