Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrdofter

 

sländorna!
röken från elden
blandar sig med
forsens brus

älven glittrar
skummar
i årtusenden

myrdofterna
intar mig

stannar mig

jag ger mig,
helt


 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 532 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-07 20:16



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag minns hur jag i höga stövlar trotsade mygg och knott för att äta hjortron "på rot". Man måste bara se noga var man sätter ned foten.
2012-03-11

  La Magnólia VIP
Så underbar känsla!
2011-01-10

  Eva Langrath VIP
En tvacker avla målad med ord som får mig att känna doften och se glittret coh längta myren. Tack
2009-09-09

  Monika A Mirsch VIP
fantastik myr som tar mig helt
2009-09-08

  Måna N. Berger
Önskar jag vore där! Så storslaget, vackert, som dina ord bär vittnesbörd om!
2009-09-07

    miramari
Hej M!

Välkommen tillbaka!

Du gör en fin entré med de här raderna.

Du skriver bilder med dina ord!

Applåder!
2009-09-07

  Peter Matsa
ahhh, vilken fullkomlig njutning, sådan hyllning till myren har nog sällan skrivits i världshistorien ... jag ger mig helt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)