Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad till Stenen! Saknar dig så mycket redan.


Var är du?

Att vara här eller där spelar ingen roll
för utan dig är jag inte här och där är du borta
där du är letar jag så efter dig
men när jag är här och du är där gråter jag
för när jag är här vill jag att du ska vara där
och det är du alltid så långt borta
när du är här är jag alltid där men bara drömmer
snälla stanna här där jag är nu och endast här




Fri vers av Drömkram
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 21:14



Bookmark and Share


  Drömkram
Det är bara i IRL som du är uppskattad,vacker och älskad och där är du. Och där ska du stanna! Du kommer att få det väldigt jobbigt att bevisa att du inte platsar där. BamseKramar!
2009-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
Jag finns i varje sten under varje sten.

Så otroligt glad du gör mig med din dikt! Du skall inte gråta, tårar är bara till för betracktaren.
Jag är överväldigad av din saknad!
Om du kände mig IRL skulle du inte sakna mig, lika mycket...



Mitt konto verkar inte avslutat ennu.
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram