Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren är kort de mesta glöms ej bort!


Dagar att minnas



Sitta i verandan och minnas
de varma dagarna som har varit,
helt underbart.

Fåglarnas kvitter
det unga rådjuret,
sprang i sin frihet.

Snoken som inte var rädd
för människan, grodan som
hoppade i händerna på Alex.

De röda hallonen och jordgubbarnas
färg och Doris som bevakar sina kräftor
med kikaren.




© Emilia Berg 20097-09-07










Fri vers av Emilia Berg
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg