Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ting

vem bestämmer värdet
vem kan tycka
om skönhet

vågar du sticka ut
visa kontraster
uppnå effekt

nytänkare
plocka fram ditt speciella
åstadkomma ett ögonbrynslyft

bli sedd
men annorlunda
törs du ?




Övriga genrer av jardan
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 10:14



Bookmark and Share


    Bim
..vad har hon nu i görningen?Låter inspirerande och trösterikt
2009-09-09

    ej medlem längre
Visst är det ibland svårt att våga, men man trivs bäst om man är sig själv! Jätte fin, får en att tänka!
2009-09-08

  En strimma av guld
Detta får mig att tänka. Ja, det vågar jag. har alltid gått min egna väg på mitt sätt och därav härdats av andras tycke och vetande om mig.
2009-09-08

    aintnosunshine
spännande utmaning, nyttiga tankegångar
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan