Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken frihet

Frihet kan ta sig så många olika uttryck
Kvinnans frigörelse från mannen
Mandelas frigivelse efter 30 år i fängelse
Flyktingens fristad i ett annat land
Punkarens frisyr som bara skriker revolution

Och ibland då kan det bara handla om något så enkelt
som att ta av sig sina trosor och sin bh
för att moppa golvet naken




Fri vers av fleurie
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 10:35



Bookmark and Share


  Lars-Göran
Det kan du inte mena att det är upplevt?!
;-)
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie