Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattens rörelse är


Havets barn

 

 

 

 

läpparna rör sig


fast ingen säger något


men ändå hörs deras andetag


ut ur hjärtats grottor


som knäpper istiden


i stuprännan


långsamt

 

 


natten


förseglar rummet


från tid


lugn som en uggla


vakar över dem

 

 

och de


de vävs ihop


av ord de inte talar


och faller


tyngdlösa


som perspektivpunkter


utanför

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 1167 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-09-08 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stannar till här ett tag. Vilar. Tankar närhet och livskänsla. Tack...du berör.
2012-10-24

  zeroxina
Fantastisk. Speciellt det sista stycket. Fint avslut. =)
2012-07-29

    ej medlem längre
Sagolikt skrivet, jättebra!
*applåderar*
2011-02-08

  aol
underbart skaldat
2010-12-12

    ej medlem längre
Ostad
chegone mitavan sokot kard
dar barabare chenin zibayihayi
ke zaban ra be ziafate kalam davat mikonad
sepas az in ashare ziba
tack för att du delar med dig, tack!, underbart skrivet
2009-10-04

  Havsbris
Någon som kallade mig?
hahahahhahh

Vet inte varför, men ser
framför mig,
havets stiljes små vågor
som smeker strandens
sands klänning...

Under månskens silver slöjan...
Den magnifik dröm och magi
som bara vem levde det i verklighet
kan avslöja, berätta, måla...

TACK, njuter för fullo dina
ord, metaforer och känslor, med
doftar av salta och mystiska...

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!
2009-09-18

  Aida*
Det är som att man vet vad du talar om men ändå inte.




jag vävs ihop av ord som inte talar
och jag faller tyngdlöst
av din dikt
2009-09-16

    ej medlem längre
Underbart skrivet, lika enkelt o lätt faller dina ord över arken såsom bladen faller över havsbriser och mark
tack för denna vackra läsning
manande hamishe ziba va gira, sepas!
2009-09-09

    ej medlem längre
den är fastnar jag i. de tre styckena framkallar hos mig 3 olika perspektiv som känns väldigt angelägna. tack. sista stycket är favvo.
2009-09-08

    Melona
sagolikt vackert
och tunt som månljusets dagg
i höstnattens vatten

"de vävs ihop


av ord de inte talar


och faller


tyngdlösa


som perspektivpunkter


utanför"
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP