Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytans fasad


Man ger det

man...

tror att alla vill se

Hand möter hand

och båda ler.

Skrattet möter skrattet.

I en trängd, vrängd
värld

så ger man det

alla vill ha....

det är så det ska va.

När sedan rygg vänds
mot rygg..

från varandra

och stegen börjar

att vandra....

Om då ansikte mot

ansikte vänds åter

kanske båda gråter.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 13:03



Bookmark and Share


  aol
underbart
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP