Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man måste vara frisk för att vara sjuk


BREVET

så kom det då idag
brevet som jag efterlyst
undrat om jag var bortglömd

bortglömd det var jag, det
förstår jag nu

om jag inte ringt, undrat,när får
jag en tid för kontroll

mina papper som påstods skickats
till min vårdcentral, låg kvar

där på hjärtmottagningen
den jag pratade med lovade
skicka mina papper till min

vårdcentral

så idag kom brevet, inte från

vårdcentralen

nej det kom från

hjärtmottagningen

jag har fått en tid

mina mediciner ska kontrolleras
dom är inte färdiginställda än

vad har hänt om jag själv
inte börjat undra, varför jag
inte fick någon tid

men bättre sent än aldrig, jag skulle
ha varit där i början på juni, nu blir
det oktober, men nu har jag en tid

jag vet att jag blir kontrollerad
men vad händer med alla dom
som inte orkar kämpa, ringa och
strida för sin rätt?


anits 8 september 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 1197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-08 17:01



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Vilka dikter läser jag , förstår ingenting !


LIVETS SANNING ....
2013-04-10

  demonsson
Det du skriver är så sant som det är sagt. Livet är det vi lever men ibland får vi ta det som det kommer och det är då rakt inget enkelt när man skjutsas hit och dit i sjukvården. tack! applåd. demonsson
2011-03-02

  Michaela Dutius
Den frågan har ett sorgligt eko - vad händer med dem som inte orkar.....
2010-09-22

  Eaglemountains VIP
Det är så nuförtiden, det blir så ..... att vi måste tänka åt myndigheterna, för de hinner inte själva, eftersom nerdragningar har gjort det som det är idag .....
2009-09-16

  Bibbi VIP
"men vad händer med alla dom
som inte orkar kämpa, ringa och
strida för sin rätt?"
Det är den högaktuella frågan?
Applåd!
2009-09-09

  Ronny Berk
den gamla sanningen "ett brev betyder så mycket " väl framfört genom den texten...ja !
2009-09-08

  aol
ja vad händermed alla dom känner gråten, bra att du kämpade
en tänkvärd text
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP