Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig in i ögonen och ljug om du vill bli påkommen

Inget strippar
mina känslor
som en blues i november

Kommer du
ihåg
när din rustning
föll
för första gången ?

Det finns människor
som inte förstår
sig på
blues

Jag förlitar mig på
dom
som
jag
kan se ärligt in i ögonen

Hur reflekterar
man
sanningen

Kanske
genom
att vara sann mot sig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-08 21:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Skön rytm i texten. Gillar framförallt de två sista styckena. Är man sann mot sig själv..så löser det många knutar.
2009-09-10

  Emmelina
de två första styckena får mitt hjärta att le!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan