Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avklädd alla attityder


...som det är...

Bara skriva
precis som det är

Inga konstigheter
Inga masker

Bara rakt ut
precis som det är

Skönt att
vara naken




Fri vers av KarinAmanda
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 21:24



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stort och vackert i det lilla, att vara naken till livet !!
2010-04-12

  Christine Sabel
Skönt och modigt också
2009-09-11

    eva m h
Just så

Inga krusiduller
2009-09-08

  poetryGirl
bra
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda