Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad får man allt ifrån? Allt är inte precis snällt


Epione-lime-rick

Vängudinnan epione
satt och käka en carlzone
Se där en tupp!
Hon titta upp
Han pizzan tog och kackla: Fåne




Fri vers av erkki
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-09 00:09



Bookmark and Share


  Epione VIP
Här hade vi det kul, annat var det förr:)
2014-11-12

  Bodil Sandberg VIP
hhihii härligt limerickat Anders!!
2009-09-20

  Epione VIP
en gubbe som köpt ny hatt
fattade inte ett skvatt
när fiskmåsen Sture lekte tafatt
med hans nya hatt

då kom Epione virvlande som i vals
tog tag om fiskmåsens smala hals
skaka om honom och sa va falls!!!!
ge nu tillbaka gubbens??
*L*
2009-09-16

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite småleende
närmar jag mig denna texten så

fint att du skriver med sådan finess
då livet till synes tycks vara i tristess
2009-09-15

    ej medlem längre
En kul liten dikt om en kvinna
som alla vi män önskar vinna
men tungan är vass
och klor finns på tass
så tryggast är nog att försvinna
2009-09-09

  Epione VIP
Pensionerad gubbe från Götet
något bakom flötet
hade inget på dagarna att göra
mer än rödlätta flickor störa
:))allt är inte precis snällt..just det
ha ha
2009-09-09

  erkki
OK, då:

En flicka gjord nordost om Skåne
Har granskat fakta: (Från von Fåne)
Så titta hit!
Ju fågelskit
garnerar nu din kass Carlzone!
2009-09-09

  Epione VIP
Ha ha vilken tur att jag inte äter pizza så jag bjöd på den..
Men flygande kriminella tuppar finns ju överallt i min värld..:)
Tack för att du är så underbart rolig och bjuder på dig själv men jag ger igen det ska du veta.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki