Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är som

Natt utan mörker,
Dag utan ljus,



Vind utan styrka,
Vatten utan djup,



Drog utan kickar,
Vin utan berus,


Ängel utan vingar,
Djävul utan horn,




-Så försök aldrig förstå dig på mig,

aldrig,

För om du gör det så blir du aldrig fri.



Jag kommer krama dig kring halsen,



tills du kvävs


För det är så jag gör.


älskar tills du dör.









Fri vers av Isvatten VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP