Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilla stilla behöver man vara för att se klart


Egot

Egot är lurigt
får mig att tro
att det är jag

Egot manipulerar
sanningen
till oigenkännlighet

Egot gör allt
för att rädda
sitt skinn

Egot bygger murar
så att livet
inte ska sippra ut

Egot!!!
Du är avslöjad :)




Fri vers av KarinAmanda
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-09 10:53



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Tack för den, den satt fint
2009-09-11

  Ilona _L
Nu fick sig ditt ego en riktig uppsträckning! Snyggt!
2009-09-09

  Quasimodo
Så sant och med livsinsikt !!!
2009-09-09

  Carola Bouvin
Så sant... så sant! mycket bra sagt!
2009-09-09

  Anjeska
Så avlöjande bra!
2009-09-09

  poetryGirl
så bra
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda