Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och tog mig i handen

så svårt som nu
har livet aldrig varit
om övelevnad vet
jag just inget

ändå kände
jag en försiktig hand
smyga in i min
livet gör ett litet

försök att nå fram
mitt i den värsta tiden
och jag
finner inga ord




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-09 17:54



Bookmark and Share


    WillYouBeThere
Underbar! Fantastisk!
2009-09-19

  Lsk
fulländad
2009-09-19

  Eaglemountains VIP
Varma kramar till DIG, min fina vän!
2009-09-16

  Gunilla VIP
Och livet når fram!
På bästa sätt.
Och du tar emot!
Din tacksamhet,
går rakt in
i hjärtat!
Och jag känner
tacksamhet!
Bugar mig
i all
ödmjukhet.
2009-09-11

  Annie b'larsson VIP
Kärleken är så ofantligt stor.
Det är allt jag vet. Kramar!
2009-09-11

  Teresia Ridell
Stort o högst mänskligt. Tårögd.
Kram !
2009-09-11

  Eva Langrath VIP
stor kram till dig
2009-09-10

  * Ammi *
stor varm kram till dig min vän!
2009-09-10

  genni VIP
Jag finner inga ord just nu, men jag håller om och ger dig en vänskapskram, kram
2009-09-09

  Bibbi VIP
Kramar
2009-09-09

  ~~*MariamAurore*~~
kramar om dig
2009-09-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker och hoppfull text!
2009-09-09

  Hans Christian
Behövs inga ord - kramis.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP