Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnadens begär


I tystnadens

smärta

väcks begäret

se mig

krama mig

håll mig

så klarar jag mig

när det blåser

hårt och kallt

Se mig

krama mig

håll mig

när allt blir svårt

Kanske liten

och ibland

sliten.

Men du lyfter mig

när smärtan blir

för svår










Fri vers av Margithe VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-09 22:05



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Så ska det vara, fint och mänskligt
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP