Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för ordet jag fick av dej, Bim


tralala

Bekymmersfritt
att bara få vara

vagabondera
ta dagen som den kommer

iaktar flanerar
plåstras om i naturens stillhet

dagar utan sol kräver tålamod
livet kräver mod


äventyret ligger och lurar
ett avslut med stövlarna på




Övriga genrer av jardan
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-10 10:48



Bookmark and Share


    Bim
..förlåt ,vad var det för ord
tycker om slutet särskilt mycket
2009-10-03

    ej medlem längre
fyndigt! och bra skrivet!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan