Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septemberfjäril

såg upp ifrån datorn

och utanför fönstret

stod september

gyllene grön

 

plötsligt syntes

vid klippans brant

en citrongul fjäril

fladdrande stiga

mot solen

 

jag tänkte

att höstbladen faller snart

 

och kände en kokade en sol

också i mig

 

fjäril kom

slå ut dina vingar i mitt kött

mullviskande maskar förbereder redan

min död

 

jag är snart det förtorkade lövet, din broder

du

är min bön




Fri vers av Trast
Läst 479 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-10 16:50



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Väldigt bra, är detta.
2009-09-10

  Agnes
Känns nästan som om jag upprepar mig, för de senaste texterna jag valt att kommentera har haft ett slut som fått mig limmad på skärmen.
Som detta: jag är snart det förtorkade lövet, din broder
och du är min bön

Hur bra är inte det????
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Trast