Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gömmer dig

Du gömmer dig bakom ett dunkelt snår
Dit ingen hittar och ingen går

Sitter och trycker ensam och rädd
Att någon ska trampa din blomsterbädd

Att någon ska röra vid din kind
Mer än höstens svala vind

Du andas häftigt av steg som hörs
Eller om snåren av något rörs

Jag har slutat försöka hitta din själ
Du tror ändå ingen vill dig väl

Jag lämnar dig där i dunkelt snår
Dit ingen hittar och ingen går.




Fri vers av Lotta Eng
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 19:11



Bookmark and Share


  Heléne Lundqvist
"Jag har slutat försöka hitta din själ
Du tror ändå ingen vill dig väl"
Tänk vad det träffar rätt och så härligt att det flyter så fint på rim!
2011-01-23

  Fånga dagen
Gillar denna den berör jag gillar ditt sätt att skriva på :)
mvh Anna-Karin
2010-11-07

    Blomsteräng
gillar den, fint uppbyggd, man ser det framför sig
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng