Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning som aldrig lär tilltala någon arbetsgivare och därför aldrig kommer att skickas.


CV

En lätt grånad kvinna
med högst några år kvar i arbetslivet

med en viss fablaisse för sovmorgon
introvert och något svårmodig

begiven på andras olyckor
såväl som sina egna

liksom att bedriva
och fördriva tiden
med just ingenting.

Drivs av en hemlig längtan
som ingen tycks förstå.









Fri vers av tidensvans
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 19:36



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Haha, viskar, igennkänn...
M.k.t bra bokmärker
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans