Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor!

Sluta förvirra mig med era hoppfulla önskningar..




Det blir ju aldrig verklighet endå..



Så lämna mig ifred..







Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-10 20:00



Bookmark and Share


  Drömkram
Frustration uttryck på ett desperat vackert sätt. Kram
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP