Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad

Klyver smärtan,
ser vi bortom,
realiteter,

en skepnad styr, anade din sanning i min smärta,

missade kärlekar svälter,
bottenslam,

ekar




Fri vers av peter markurth
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 20:23



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Åh vad jag gillade denna!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth